Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Hoppa till innehåll

Välkommen till en temakväll om barn med NPF-diagnoser

2023-08-25

Välkommen till en föreläsning om ett annorlunda föräldraskap, att bli misstrodd och ifrågasatt som förälder, kampen för att få skolan att fungera för barnen och hur man hittar acceptans och glädje i ett tufft föräldraskap.

Vi är glada att kunna erbjuda en kostnadsfri temakväll där "Supermamsen" berättar om sitt familjeliv med tre barn med NPF varav två även har problematisk skolfrånvaro. 

Om föreläsningen

Föreläsningen berör ämnen som ett annorlunda föräldraskap, att bli misstrodd och ifrågasatt som förälder, kampen för att få skolan att fungera för barnen och hur man hittar acceptans och glädje i ett tufft föräldraskap. Supermamsen berättar om sina egna erfarenheter med dubbla perspektiv som både förälder och pedagog och sin resa. Det är en tung berättelse blandat med en del skratt och pedagogiska tips och tankar. Målet är samsyn mellan vårdnadshavare och pedagoger.

Tid och plats

5 oktober klockan 17-19 med paus för fika på Bryggaren kulturscen, Spötorget 1 i Västervik.

För vem

Föreläsningen vänder sig till dig som är funkisföräldrar, släkt och vänner till funkisföräldrar och yrkesverksamma som träffar likande familjer. Alla som är nyfikna på hur livet med barn med npf-diagnoser kan se ut helt enkelt!

Du behöver inte anmäla dig.

Mer information och frågor

Temakvällen arrangeras av Västerviks kommuns anhörigstöd. Kontaktperson: Margareta Eriksdotter, anhörigkonsulent 0490-25 53 21 anhorigstod@vastervik.se

Varmt välkommen!

Sidan senast granskad den 25 augusti 2023