Bryggarens webbplats är en del av Västerviks kommuns webbplatser. Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Hoppa till innehåll

Motivationsshowen

Lördag den 28 oktober 2023, klockan 18:30

På ett berg i Afrika föddes tanken. Att en sexfaldig världsmästare i skidskytte och en proffsdansare med 20 säsonger av Lets dance i ryggen skulle göra en SHOW tillsammans. Om det verkar osannolikt så förstår vi er, men resultatet är något som aldrig skådats förut. 

Behöver du hitta motivationen igen i livet eller bara få påfyllning av energi och glädje i vardagen? Då är detta show för dig!
Här får du inte bara sång och dans utan även med dig nycklar hur du hittar balansen i ditt livsschack. Inom områden som relationer, träning, tankar, kost, återhämtning och syfte i livet.

Här får du inte ”bara” underhållning utan med lite tur har du även lärt dig något när showen är slut. På engelska skulle man kalla detta för ”EDUTAINMENT”

Showen är skapad runt Magdalena Forsberg och Tobias Karlssons bok ”Hitta motivationen- genom livets toppar och dalar”
Paret bjuder dig, tillsammans med sina vänner, på en upplevelse utöver det vanliga. Det utlovas en känslomässig berg- och dalbana och allt kantat med sång, dans och SHOW.

1 timme och 40 min 

Medverkande :
Magdalena Forsberg 
Tobias karlsson 
Oskar Bonér
Henrik Gottfridsson 
Pelle Holmström 
+ dansare

Biljettlänk: https://secure.tickster.com/5aj5erd2dtpbanz

Biljettpris 790 kronor

Sidan senast granskad den 9 augusti 2023