Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Startsida [snabbkommando alt 1] Sökfunktion [snabbkommando alt 4]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Jobba hos oss

Hos oss på Västervik Miljö & Energi AB har du möjlighet att hitta ett jobb för dig.

Vi förvaltar och förnyar VA- och elnät i kommunen. Är du ansluten till fjärrvärme ser vi till att ditt hus värms upp och har varmvatten. Vi tömmer din soptunna, FNI-kärl och sköter återvinningscentraler. Vi arbetar för välskötta gator, torg och parker.

Västervik Miljö & Energi (VMEAB) består av sex affärsområden:

  • Avfall & Återvinning,
  • Vatten,
  • Elnät,
  • Fjärrvärme,
  • Stadsnät,
  • Entreprenad.

Bolaget bedriver även elhandelsverksamhet och producerar biogas. Som stöd för affärsområdena finns en gemensam marknads- och kundserviceenhet samt ledning och stab. 

Hos oss jobbar många olika yrkeskompetenser, till exempel ingenjörer, elektriker, renhållningsarbetare, servicetekniker, maskinförare, kundservicemedarbetare, miljövetare med flera. Totalt är vi cirka 170 anställda.

Många befattningar på Västervik Miljö & Energi AB är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamhet som det innebär att arbeta inom energi- och infrastrukturbranscherna. Vid alla rekryteringar kommer därför registerkontroll att genomföras och för vissa befattningar även utökad personprövning innan kandidaten kan anställas.

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare. Har vi inga lediga tjänster för tillfället som passar dig? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Gör så här:

  • Klicka på länken nedan
  • Skapa ett användarkonto
  • Skriv vad du kan tänka dig att arbeta med hos oss och bifoga ditt CV

Välkommen att skicka en spontanansökan via denna länk

När ansökan är mottagen får du ett bekräftelsemail. Får vi en ledig tjänst som passar så kontaktar vi dig med en förfrågan. Du kan då själv välja om du vill vara med och söka den aktuella tjänsten. 

Observera: Dina uppgifter sparas i sex månader. Därefter måste du själv skicka in dina uppgifter på nytt, för att stå kvar som sökande hos oss. 

Välkommen med din ansökan! 

Sidan senast granskad den 7 juli 2022
Innehållsansvarig: Jessica Danielsson

Till dig som fyller i blanketter eller formulär

Så skyddar vi dina personuppgifter

Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter.