Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Startsida [snabbkommando alt 1] Sökfunktion [snabbkommando alt 4]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Fjärrvärmekund - Vi uppdaterar våra kunduppgifter!

2022-11-24

Nu uppdaterar vi på Västervik Miljö & Energi Fjärrvärme våra kunduppgifter. Under januari och februari månad kan du komma att bli uppringd av oss för en kort avstämning av de kontaktuppgifter vi har till dig.

Detta genomförs för att vi som leverantör skall kunna ge dig så bra information som möjligt avseende framtida viktiga händelser.

Det kan exempelvis vara information om aviseringar vid fjärrvärmeavbrott, VMA-händelser (Viktigt Meddelande till Allmänheten), information om eventuella taxeförändringar och/eller annan information som är av viktig karaktär. Dina kunduppgifter kommer inte att användas i reklamsyfte.

Vi är mycket tacksamma om du har möjlighet att avsätta 1-2 minuter för en kort telefonintervju, vilken kommer hjälpa oss att upprätthålla ett pålitligt och säkert kundregister. De kontaktuppgifter vi kommer att uppdatera under telefonintervjun är telefonnummer, mobiltelefonnummer och e-postadress.

Vår samarbetspartner för telefonintervjuerna är Supportföretaget TMJ Group AB och de kommer att hantera dina kunduppgifter enligt GDPR-lagen.