Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Kulturskolan

Kulturskolan vill värna om och verka för ett levande musik- och kulturliv i Västerviks kommun. Målet är att du som undervisas på skolan får glädje av att kunna spela, sjunga, dansa och spela teater! 

Vi hoppas att du ska finna något som kan intressera just dig på våra sidor! Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Skolan finns i Ungdoms- och kulturhuset Mejeriet och åker också ut till flera skolor i kommunen.

Kulturskolan vill att du som kommer till oss får utvecklas i din egen takt, i en kreativ och trygg miljö. När du känner dig redo får du chansen att stå på scen och uppträda vid olika tillfällen. Vi vänder oss i första hand till barn och ungdomar men även vuxna i mån av plats. 

Välkommen till Kulturskolan!

Kurser och anmälan

Kulturskolan har en digital kurskatalog och ett registreringssystem som heter Studyalong. Här kan du se aktuellt utbud men även göra intresseanmälan.

 

 Anmälan till Kulturskolans kurser

 

Är du en vuxenelev som vill boka en plats men inte hittar något i kurskatalogen? Kontakta oss på kulturskolan@vastervik.se så hjälper vi dig

Sidan senast granskad den 8 februari 2023
Innehållsansvarig: Peter Andersson

Kontakt

Postadress:
Västerviks kommun Kulturskolan 593 80 Västervik
Besöksadress:
Mejeriet Vårdträdsplan 3 593 33 Västervik
Kulturskolechef
Peter Andersson
0490-25 56 71
Administratör
Angela Pinios Nyberg
0490-25 56 73