Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Öppna förskolor

Öppna förskolan vänder sig främst till dig som är hemarbetande eller föräldraledig. Du är välkommen tillsammans med ditt förskolebarn. Det krävs ingen föranmälan och verksamheten är avgiftsfri.

Öppna förskolorna Liten och Stor i Västervik och Guldkornet i Gamleby är en del av Familjecentralerna.

Vår verksamhet bygger på att du som förälder aktivt är med i ditt barns lek och aktiviteter. Du har själv ansvaret för ditt barns säkerhet och tillsyn.

Det finns en genomtänkt pedagogisk miljö på öppna förskolan för att ditt barn ska tycka att det är roligt att leka tillsammans med andra barn.

Förskolläraren har ansvar för olika aktiviteter som sångsamlingar, skapande och för att miljön är stimulerande och rolig för barnen.

Vi erbjuder både ditt barn och dig en gemenskap med andra barn och vuxna. Du får möjlighet att träffa andra föräldrar som du kan utbyta erfarenheter och goda råd med.

Förskollärarna på öppna förskolan har tystnadsplikt och ger dig stöd och hjälp i din föräldraroll om du önskar det. 

Guldkornet

Välkommen till Öppna Förskolan Guldkornet! Observera, verksamheten på Öppna Förskolan Guldkornet följer de rådande riktlinjerna från folkhälsomyndigheten. Förändringar i verksamheten kan ske till följ...

Drivs av Västerviks kommun, Gamleby

Liten och stor

Liten och stor

  Välkommen till öppna förskolan Liten och Stor. Vi är en del av Familjecentralen. Övriga delar på Familjecentralen är; MVC, BVC och socialtjänsten. &nbsp...

Drivs av Västerviks kommun, Västervik

Öppna förskolan i Edsbruk

Öppna förskolan i Edsbruk

Just nu har vi inga träffar inplanerade på öppna förskolan i Eds bruk. Vi återkommer med information om när vi startar igen. 

Drivs av Västerviks kommun, Edsbruk

Sidan senast granskad den 20 april 2022
Innehållsansvarig: Birgitta Aldebert

Filtreringsalternativ