Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Skogshaga förskola

Skogshaga förskola har två storarbetslag, Rönnbär och Kastanjen.

Vi skapar kreativa och flexibla miljöer både inne och ute för att stimulera barnens lek och lust att lära. Verksamheten skall vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Under delar av dagen på tisdagar, onsdagar och torsdagar så arbetar vi i tre mognadsgrupper (blå, röd & grön). Vi har två ansvariga pedagoger med i varje grupp. Vi arbetar i dessa grupper när det gäller teman och projekt.

I vårt upptagningsområde finns flerspråkiga barn och därför arbetar vi dagligen med barns språk- och begreppsutveckling. Vi arbetar också medvetet med matematik i vardagen.

Allt vårt arbete utvärderas en gång om året. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att utveckla verksamheten. Pedagogerna har ett medvetet och reflekterande förhållningssätt som "ser" och bekräftar varje barn och låter dem växa utifrån sina egna förutsättningar.

Sidan senast granskad den 20 augusti 2018
Innehållsansvarig: Torbjörn Pettersson