Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

1:e socialsekreterare

Vi söker nu en 1:e socialsekreterare till enheten Arbetet och Kompetens.

Vi erbjuder dig


Ett stimulerande uppdrag som bygger på att arbeta aktivt med förändringsarbete på både individ- och organisationsnivå med en arbetsgrupp med hög personaltäthet, lång erfarenhet, engagemang och arbetsglädje. Inom försörjningsverksamheten arbetar vi med fokus på egen försörjning och sysselsättning, arbete och utbildning. Vi värderar medarbetarnas kompetens högt och vill ge rätt förutsättningar att genomföra jobbet med bra kvalitet och med en välmående personal. Medarbetarna ska ha tid för reflektion och en balanserad ärendemängd. Vi har regelbunden handledning, både ärendehandledning och i metoden MIX.

Dina arbetsuppgifter


Du arbetar i ett arbetsledande team tillsammans med verksamhetschef, koordinator och personalmentor.
Som 1:e socialsekreterare för verksamheten ska du utgöra ett stöd för och metodhandleda enskilda medarbetare i det dagliga arbetet. Du ska bidra till samverkan och samordna insatser på övergripande nivå mellan arbetsgrupper både inom enheten och med externa samarbetspartners. Du leder arbetsmöten inom området, medverkar till måluppfyllelse för verksamheten och bidrar till att arbetsresultat följs upp. Du bidrar även till att rutiner/riktlinjer som berör gruppen följs upp, hålls uppdaterade och är samordnade med övriga grupper, både inom enheten och externt.

Du är en viktig person i vårt utvecklings- och kvalitetsarbete för att få en socialtjänst med hög kvalitet.

Din kompetens


Du är socionom alternativt socialpedagog (180 högskolepoäng) med flera års arbetslivserfarenhet från arbetsområdet.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta. Du behöver vara trygg i dig själv, ha en hög grad av etik i ditt arbetssätt och god självinsikt.

Det är viktigt i rollen att du har lätt för att se saker i ett helhetsperspektiv, både i ditt eget arbete och inom organisationen. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är tydlig i ditt sätt att kommunicera, både skriftligt och muntligt. Det är också viktigt att du har lätt för att hitta möjligheter och utvecklingsområden inom organisationsstrukturer.

Du behöver ha specialistkunskap inom området ekonomiskt bistånd och ha god förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet då du fungerar som en kunskapsresurs för personalgruppen. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av arbete i en samordnande eller arbetsledande funktion.

Övrigt


Som medarbetare i Västerviks kommun har du också en hälsoförmån i form av friskvårdsbidrag. Förmånen kan användas till enklare slag av motion och annan friskvård. Du har även rätt till fria bad i simhallen, där arbetsgivaren står för kostnaden. Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Enheten för arbete och kompetens

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-06-11

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 24 maj 2023 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23