Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Kommunikatör med kreativt driv till vackra Västervik

Vi söker dig som kan skapa fantastisk kommunikation för vår organisation och för våra medborgare i vår vackra kommun. Du har säkert jobbat några år och är väl förtrogen med samhällsfrågor och service. Du kan själv skapa kreativ kommunikation i enklare trycksaker, digitala kanaler och för film, samt nyheter och pressmeddelanden vid behov.

Dina arbetsuppgifter


Du kommer att jobba med ett litet kreativt team på kommunledningskontoret nära beslutsfattare och mitt i demokratins hjärta. Vi stöttar hela organisationen med kommunikation och behöver kunna hantera alla typer av frågor och uppdrag. Allt från Uppdrag granskning till design av skyltar, annonser, livesändningar och medborgardialoger.

Kommunens vision är att skapa livskvalitet varje dag för våra medborgare och där är kommunikationen superviktig för såväl förtroende, trygghetsskapande och utveckling. Vi är också mitt inne i en omställningsresa mot ökad digital service. Det kommunala kommunikationsarbetet är tätt sammankopplat med den digitala utvecklingen.

Vi jobbar med relationsskapande kommunikation. Det betyder att budskap och kommunikation ska stärka relation och förtroende med våra medborgare. Vi ser därför att du kan bidra med kul kreativitet, öppen nyfikenhet och självsäker professionalism i det du skapar. Tänk på att detta är en generalisttjänst och att du kommer att behöva fatta egna beslut och tänka effektivt både vad gäller tid och resurser. Det är skattepengar vi hanterar och en organisation med många viljor.

Känner du att det spritter i kroppen när du läser detta så tveka inte att skicka in din ansökan. Vi tänker långsiktigt här och lovar ett kul, spännande och tryggt jobb i en fantastisk miljö med trevliga medarbetare. Vi ses!

Din kompetens


Du har eftergymnasial utbildning inom information, kommunikation eller grafisk formgivning. Vi ser det som meriterande om du har högskoleexamen inom media och kommunikation.

Vi ser det också som meriterande om du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ett eller flera av följande områden: information, grafisk formgivning, kommunikation, sociala medier, It-projekt eller rörlig bild.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har en väl utvecklad känsla för språk. Tjänsten kräver att du har en mycket god stilistisk förmåga och kunskaper inom grafisk design. Du har ett väl utvecklat intresse och kunskaper om sociala media och är väl förtrogen med området tillgänglighetsanpassad kommunikation.

Rollen kräver att du kan arbeta strukturerat och ta ansvar inom ditt område. Du är en person som lägger ner hårt arbete och engagemang i ditt arbete och har lätt för att skapa kontaktnätverk och upprätthålla dessa. Det är viktigt att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse och vilja att ge stöd och hitta lösningar.

Rollen ställer krav på samarbetsförmåga och förmåga att lyssna in och förstå behoven som finns i organisationen.

Övrigt


Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Om oss


I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla.
I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Välkommen med din ansökan till oss!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Ledningskontoret, HR- & kommunikation

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-08-06

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades torsdag 25 maj 2023 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23