Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Timanställda kockar

Vi söker duktiga kockar till vår verksamhet som kan hoppa in och arbeta hos oss vid behov.

Dina arbetsuppgifter


I arbetet som timvikarie inom Måltidsservice ingår tillagning och servering av måltider samt andra vanligt förekommande uppgifter i kök. Ett arbete som timvikarie innebär att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro. Det är ett omväxlande arbete där du får arbeta på flera olika arbetsplatser, inom olika verksamheter och ta del av olika arbetssätt, vilket ger dig en bra möjlighet att skaffa dig goda referenser för framtida jobb.

Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Med andra ord ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb. I våra kök lagar vi mat med råvaror av bra kvalitet vilket leder till goda och näringsriktiga måltider.

Det som genomsyrar vår verksamhet är matglädje, god kvalitet och bra service i en god miljö. Vi har flertalet kök i varierande storlek, inom förskola, grundskola, gymnasium och äldreomsorgskök. Vi har både storkök, mottagningskök och kök där personal arbetar självständigt. Köken är storköksutrustade och har modern utrustning.

Du blir kontaktad via samtal eller sms angående korttidsvikariat, vilket innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller. Du har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem.

Din kompetens


Du har Hotell -och restaurangutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Om du har tidigare erfarenhet av arbete i storkök så är detta meriterande. Du trivs med att arbeta på många olika arbetsplatser, samt har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. För att jobba som vikarie i Västerviks kommun ska du ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande och närvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet innebär att du kommunicerar med barn, elever, personal och kollegor och därför är goda kunskaper i svenska ett krav.

Övrigt


För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Vill du veta mer så kontakta Linda Genberg (samordnare), telefon 0490-254180

Välkommen med din ansökan!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Enheten för kommunservice, Måltidsservice

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

Varierande

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-08-31

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 18 april 2023 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23