Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Omsorgspersonal

I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla.

I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag.

Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor? Då passar du hos oss!

Område Garpe är ett av tre områden inom verksamheten Omsorg och stöd till personer med funktionsnedsättning. Vi söker nu dig som vill arbeta i ett omväxlande och rörligt jobb inom omsorgen om personer med funktionsvariationer.

Dina arbetsuppgifter


Som omsorgspersonal arbetar Du på gruppboende inom LSS med personer som har en funktionsnedsättning. I arbetsuppgifterna ingår att ge den enskilde stöd och service utifrån individuella behov och tillämpbara metoder. Detta innebär allt i ett hem förekommande arbetsuppgifter som städ, tvätt, matlagning, planering med matinköp samt att se till att den enskilde har ett bra fritidsutbud och en god levnadsstandard.

Du kommer att ha schemalagd arbetstid där dag-, kväll (ev natt) och helgtjänstgöring ingår. Västerviks kommun har önskad sysselsättningsgrad vilket innebär att du väljer en sysselsättningsgrad mellan 50-100 %. Du kommer eventuellt att ha resursdagar på schemat och på dessa dagar kan tiderna ändras.

Din kompetens


Vi söker dig som har adekvat gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt arbete, samhällbeteende/barnskötare, undersköterska samt fritidsledare mm. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbete med personer inom området neuropsykiatri.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet. Du måste ha god självkännedom och vara trygg i dig själv. Tjänsten kräver att du är lyhörd och har god förmåga att samarbeta med brukare, arbetskamrater och anhöriga. Du behöver kunna planera ditt arbete för att tillgodose brukarnas behov. Du måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om vid förändring i verksamheten.

Ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande är mycket viktigt. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa. Tjänsten kräver att du har grundläggande IT-kunskaper för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring med mera. Du måste också ha grundläggande kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Övrigt


Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Område Garpe, Omsorg och stöd till personer med funktionsvariationer

Region:

Västervik, 2 tjänster

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-04-13

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades torsdag 16 mars 2023 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23