Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Yrkeslärare, Industritekniska programmet

Vi söker nu en ny kollega som vill jobba som lärare på Industritekniska programmet med ett nära samarbete med Teknikprogrammet. 

Dina arbetsuppgifter


Du kommer att ingå i ett arbetslag inom Gymnasieutbildning och undervisa på det Industritekniska programmet. Du kommer att ha både klassrumsundervisning samt undervisa i verkstadsmiljö. De kurser du undervisar i kan variera över tid då kursförläggning kan vara föränderligt för att dels matcha arbetslivets behov av kompetens, dels följa förändringar från Skolverkets rekommendationer och våra timplansutlägg.

I uppdraget som lärare ingår undervisning, planering och uppföljning samt att med ett värdegrundsmässigt gott förhållningssätt följa och stötta varje elev i dess utveckling. Vi arbetar med ett coachande förhållningssätt med fokus på den enskilde individens behov och förutsättningar på väg mot ett arbete eller vidare studier. I uppdraget ingår också att aktivt deltaga i utvecklingsarbete såväl inom det egna arbetslaget som i ett förvaltningsövergripande perspektiv. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. Västerviks gymnasium är Teknikcollege- certifierade.

Din kompetens


Du har lärarexamen inom området eller utbildning som arbetsgivaren finner motsvara kunskaps- och erfarenhetskraven.

Meriterande är kunskaper inom skärande bearbetning, produktionsteknik och drift & underhåll. Det är också meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta som lärare, utbildning eller med annat pedagogiskt arbete och är van vid att möta och stötta ungas studerande i deras lärande och utveckling.

Vi söker dig som har en hög grad av personlig mognad. Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter och vågar tänka nytt och utmana invanda mönster. Samarbete ser du som en naturlig del i ditt arbete och tar gärna emot både feedback och feed-forward från såväl elever, kollegor och ledning i syfte att förbättra ditt ledarskap och skapa nya möjligheter för dina elever. Är du en person som trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens så kan du vara den pusselbit som vi söker!

Övrigt


Provanställning kan komma att tillämpas för den här tjänsten. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast efter överenskommelse.

Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Välkommen med din ansökan!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Västerviks gymnaisum

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-02-08

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 25 januari 2023 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23