Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Omsorgspersonal

Vi söker nu någon som vill jobba med oss på Linneavägen. Vi kan erbjuda ett varierande yrke där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är ständigt återkommande är den energi och glädje som våra brukare dagligen ger oss i yrket.

Dina arbetsuppgifter


Vi arbetar utifrån ett motiverande förhållningssätt där vi fokuserar på att bibehålla och förbättra den enskildes egna förmågor. Arbetet präglas av ett socialt synsätt där den enskildes behov står i centrum.

I arbetet stöttar vi de enskilda personerna med allt i deras vardag, exempelvis personlig hygien, aktiviteter, hushållssysslor, allt utifrån den enskilde personens behov. Då vi arbetar med social dokumentation är det viktigt att du kan uttrycka dig både skriftligt och muntligt i det svenska språket. Vi kan erbjuda ett varierande yrke där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är ständigt återkommande är den energi och glädje som våra boende dagligen ger oss i vårt yrke.

Din kompetens


Vi söker dig med relevant utbildning för att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Vi vill att du har tidigare arbetserfarenhet inom området.

Tjänsten kräver att du har god självkännedom och är trygg i dig själv. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och empatisk förmåga. Det är också viktigt att du kan arbeta självständigt och att du är flexibel i ditt arbetssätt. Vi vill att du har ett genuint intresse för människor och har förmågan att se lösningar och möjligheter.

Övrigt


Vi tillämpar löpande intervjuer löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Linneavägen

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2022-12-04

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades måndag 21 november 2022 av Johan Magnusson

Information

<b>Linneagatan är ett gruppboende enligt § 9.9 LSS där det idag bor personer i olika åldrar med olika funktionsvariationer.</b>

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23