Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Resurspedagog till förskoleklass

Vår vision inom Barn- och utbildningsförvaltningen är:
KOMPETENS FÖR LIVET Lust att lära – rätt att lyckas. Alla barn och elever är nyfikna, kreativa och tänkande. Hos oss har alla en känsla för tolerans och solidaritet. Vi möter barn och elever med höga förväntningar. Vi tror på deras förmåga att lyckas i lärandet för livet. I vårt arbete är mötet med barn och elever, undervisning, medarbetarskap och ledarskap centrala delar för att nå vår vision

Dina arbetsuppgifter


Vi söker nu en resurspedagog med lämplig erfarenhet för arbete i förskoleklass.

Din uppgift är att följa klassens undervisning i tät samarbete med undervisande lärare, samt att följa elevgruppen även till fritidshem efter skoltid. Uppdraget är kopplat i huvudsak till två elever i behov av särskilt stöd.

Du med att stötta elevers utveckling och lärande. På skoltid stödjer du eleverna samt ansvariga lärare i deras verksamhet. Dina arbetsuppgifter innebär också att enskilt och tillsammans med övriga pedagoger på skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet enligt skolans styrdokument och med vår vision i sikte.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga pedagoger. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en vuxen förebild för alla elever på skolan.

Din kompetens


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i stort behov av stöd. Intresse för att utvecklas i bemötandet av elever med utåtagerande problematik är ett krav.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt.

Arbetet kräver vidare att du har god initiativrikedom, en positiv elevsyn och att du är bra på att bygga relationer. Du klarar av utmaningar, är aktiv i verksamhetens utveckling och har hög social kompetens.

Du har eleverna i centrum och ser såväl möjligheter som styrkor för att få eleverna att lyckas i sitt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är ett krav att du har arbetat med elever inom målgruppen.

Övrigt


Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Då rollen kan komma att kräva att du ibland reser måste du ha B-körkort och vana att köra med manuell växellåda

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Näktergalens skola

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

100%

Tillträde:

2023-01-09 till 2023-03-31 med möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag:

2022-12-11

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 15 november 2022 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23