Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Omsorgspersonal, resurs

Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande och rörligt jobb inom äldreomsorgen. Du kommer att jobba som resurs inom hela område ÄO Söder.

Område ÄO Söder innefattar Hjorted, Ankarsrum och Gunnebo.

Dina arbetsuppgifter


Som resurs jobbar du på de enheter inom området där det finns behov av extra personal. Det kan innebära tjänstgöring i både hemtjänst och SÄBO inom området. Du tillhör ett arbetslag och utgår ifrån en enhet där du har ditt schema men finns tillgänglig som resurs till andra enheter vid behov.

Att jobba som resurs kräver att du är mycket flexibel och kan ställa om efter ändrade förutsättningar. Du behöver vara bra på att ta egna initiativ och ta eget ansvar i arbetet. Tjänsten innebär att du får arbeta ihop med flera arbetslag och brukare vilket ger dig stor omväxling och möjlighet att lära nytt.

Ett genuint människointresse och en bra samarbetsförmåga är en förutsättning för att trivas och lyckas i tjänsten. Du har också en positiv drivkraft i mötet med våra brukare.

Vi vill att du ska vara trygg i dig själv, vara bekväm med att arbeta med personer i behov av kontinuitet och struktur och kunna möta brukare i olika sociala sammanhang.

Tjänsten innebär att du arbetar på schema; dagtid, kväll, natt och helg. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad vilket innebär att samtliga medarbetare erbjuds en heltidsanställning och du har möjlighet att själv välja vilken sysselsättningsgrad du vill arbeta.

Din kompetens


Vi vill att du som söker har examen från vård- och omsorgsprogrammet alternativt annan motsvarande utbildning/och eller erfarenhet från vårdande yrke.

Det är viktigt att du har en stor empatisk förmåga och kan lyssna och förstå brukarens olika behov samt att du har vilja tillgodose dessa på bästa möjliga sätt. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande, har ett flexibelt, serviceinriktat arbetssätt och att du har en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa.

Tjänsten kräver att du har grundläggande IT-kunskap för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring med mera. Du måste också ha grundläggande kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Övrigt


Tjänsten kräver att du har B-körkort och är van att köra med manuell växellåda.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Område ÄO Söder, Västerviks kommun

Region:

Västervik, 2 tjänster

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2022-12-11

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 15 november 2022 av Johan Magnusson

Relaterade länkar

Arbetsförmedlingen Västervik

Flytta till Västervik

Gå till Boguiden på vastervik.com

Bli deltidsbrandman - RIB

Bli deltidsbrandman
Postadress:
Västerviks kommun, 593 80 Västervik
Besöksadress:
Fabriksgatan 21
Telefon:
0490-25 40 00
HR-specialist rekrytering
Johan Magnusson
0490-25 40 23