Pressmeddelande: Coronasmitta på två särskilda boenden i kommunen

2020-12-21

Tre omsorgstagare som bor på Sundsgården i Hjorted har konstaterats smittade av sjukdomen Covid-19. En omsorgstagare som bor på Lindögården i Västervik har också smittats med Covid-19. På båda boendena sker det smittspårning och provtagning på både omsorgstagare och personal.

Närstående och anhöriga är informerade och besök undanbedes under den tid som provtagning och smittspårning sker, säger Jörgen Olsson, socialchef på Västerviks kommun.