Pressinbjudan: Utdelning stipendier måndag 7 juni

2021-06-04

På måndag 7 juni kommer Västerviks kommuns mottagare av årets stipendier att ta emot sina utmärkelser och massmedia inbjuds att delta.

Varje år delar Västerviks kommun ut ett flera stipendier: Årets föreningsledarstipendium, stipendium till årets ideella samhällsutvecklare och årets kulturstipendium från kommunstyrelsen, samt årets miljöstipendium från miljö- och byggnadsnämnden. På måndag 7 juni kommer årets mottagare att uppmärksammas vid kommunhuset i Västervik och massmedia inbjuds att bevaka utdelningen på plats, utomhus om vädret tillåter.

• Vad: Utdelning av Västerviks kommuns stipendier
  • Dag: måndag 7 juni 2021