Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Webbplatsinformation [snabbkommando alt 0] Startsida [snabbkommando alt 1] Nyhetssida [snabbkommando alt 2] Sökfunktion [snabbkommando alt 4] Vanliga frågor [snabbkommando alt 5] Hjälpsida [snabbkommando alt 6] Kontakta oss [snabbkommando alt 7]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Prata med oss i sociala medier

Prata med oss i våra sociala kanaler! Vi använder olika sociala medier för att möta dig som är kommuninvånare och föra en dialog. I våra sociala kanaler berättar vi både om det som har varit, är nu och det som kommer i framtiden. Helt enkelt pratar vi om det som berör och engagerar dig som medborgare, på den plattform du befinner dig.

Varför vi använder sociala medier

Vår kommunikation ska vara tillgänglig, relevant och tydlig. Genom sociala medier kan du som medborgare enkelt nå oss och få information om sådant du har nytta av i vardagen. Vi ser de sociala medierna som ett komplement till vår webbplats vastervik.se. 

Västerviks kommuns officiella konton

Västerviks kommun har officiella konton på Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn och Twitter. Våra officiella konton bevakas under kontorstid på vardagar. Dessa konton sköts av HR & kommunikation. 

Västerviks kommuns officiella sida på Facebook 

Västerviks kommuns officiella konto på Instagram

Västerviks kommuns officiella konto på Twitter

Västerviks kommuns officiella kanal på YouTube

Västerviks kommuns officiella sida på LinkedIn

Viktigt att veta när du pratar med oss på sociala medier

Genom sociala medier kan vi kommunicera med dig på ett enklare sätt än vad vi tidigare har kunnat. Det tycker vi om! Dessa punkter är viktiga att du känner till när du pratar med oss på sociala medier:

  • Dina inlägg och kommentarer betraktas som en allmän handling och kan komma att diarieföras.
  • Det är inte tillåtet att skriva ut sekretessbelagda uppgifter eller att kränka någon. Vi är måna om att alla håller en god ton. Om du upptäcker kränkande innehåll kan du anmäla det till kommun@vastervik.se. Du kan även använda kanalens egen kontaktväg.
  • Var försiktig när du delar information, personuppgifter eller annat material som kan vara känsligt. Tänk på att inte publicera foton eller filmklipp på personer utan att de vet om det och tycker att det är okej. När det gäller barn under 15 år måste vårdnadshavaren godkänna det innan.
  • Spam är inte tillåtet och upprepade inlägg kommer att tas bort.
  • Reklam från företag är inte okej och kommer att tas bort vid publicering.
  • Inlägg som görs ska vara relevanta för Västerviks kommun. Irrelevanta inlägg kommer att tas bort.
Sidan senast granskad den 17 maj 2019
Innehållsansvarig: Sara Nordling