Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vikarierande lärare till försäljnings- och serviceprogrammet

Vi söker dig som är lärare inom försäljning och service för ett vikariat!

Dina arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter vid Västerviks gymnasium innebär att du enskilt och tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar din undervisning enligt skolans styrdokument. Du ingår i ett team som arbetar nära varandra och med eleven i fokus.

Vi erbjuder en arbetsplats som kännetecknas av förtroende och öppenhet, gemenskap och samarbete, engagemang och meningsfullhet, samt ansvarstagande och initiativförmåga. På vår arbetsplats är medarbetarskap ett centralt begrepp.

Vi söker dig som kan bidra till Västerviks gymnasium genom att du tar ett eget ansvar för din hälsa och välbefinnande, för utvecklingen av resurser och för hanteringen av förändringar som krävs i ditt arbete. Du tar ansvar för din relation till medarbetare och arbetsgrupp. Vi är varandras arbetsmiljö och du bidrar aktivt till att skapa en trivsam arbetsplats. Du känner ett självklart ansvar för skolans/arbetsgivarens uppdrag och förstår att vi endast kan lyckas tillsammans.

Din kompetens


Vi söker dig som är behörig legitimerad gymnasielärare med flera års yrkeserfarenhet samt ämnesbehörigheter inom följande ämnesområden: Företagsekonomi (gymnasienivå), karaktärsämnen inom handels och administrationsprogrammet ( försäljning och service) och/eller ekonomiprogrammet, exempelvis Ledarskap och organisation, Entreprenörskap, Marknadsföring, besöksnäring och/eller Inköp.

Du genomför en varierad och anpassad undervisning utifrån elevernas behov och nuläge där formativ återkoppling har en given plats.

För att lyckas tror vi att du är trygg, stabil och har självinsikt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och identifierar inte bara problem som uppstår, utan är själv en del av lösningen genom att bidra med idéer, alternativ och flexibilitet. Du uttrycker en positiv attityd och handlar i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer eftersom du ser det större perspektivet och hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi tror att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, där du skapar och underhåller relationer. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Övrigt


Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Västerviks Gymnasium

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

100%

Tillträde:

2024-08-12 till 2025-06-15 med möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag:

2024-04-21

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 3 april 2024 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023