Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Lärare i textilslöjd

Vår vision inom Barn- och utbildningsförvaltningen är: KOMPETENS FÖR LIVET Lust att lära – rätt att lyckas. Alla barn och elever är nyfikna, kreativa och tänkande. Hos oss har alla en känsla för tolerans och solidaritet. Vi möter barn och elever med höga förväntningar. Vi tror på deras förmåga att lyckas i lärandet för livet. I vårt arbete är mötet med barn och elever, undervisning, medarbetarskap och ledarskap centrala delar för att nå vår vision.

Vi söker nu dig som är lärare i textilslöjd  för årskurserna 3-6 till Blackstad skola och Hjorted skola.

Tjänsten har en sysselsättningsgrad på 40%. 20% på Blackstad skola och 20% på Himalajaskolan i Hjorted. 

Dina arbetsuppgifter


Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering bedömning och betygsättning i textilslöjd i årskurserna 3-6. Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med övriga pedagoger på skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet enligt skolornas styrdokument och med vår vision i sikte. Du kommer att driva egen undervisning och även ha ett nära samarbete med övriga pedagoger i verksamheterna.

Som lärare arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du är en vuxen förebild för alla elever på skolan.

Din kompetens 


Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation inom textilslöjd för grundskola. Tidigare erfarenhets som lärare i grundskola är meriterande.
För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt.

Det är viktigt i rollen att du har en väl utvecklad pedagogisk förmåga. Du har god förståelse för hur barn och ungdomar tar till sig kunskap och om olika förutsättningar för lärande. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten.
Körkort och bil är en förutsättning.

Övrigt


Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Välkommen med din ansökan!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Blackstad skola/Hjorted skola

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

40%

Tillträde:

2024-08-05

Sista ansökningsdag:

2024-04-19

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 2 april 2024 av Frida Lönnbom

Sidan senast granskad den 19 september 2023