Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vi söker personliga assistenter

Vi söker nu flera personliga assistenter till vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter


I LSS-gruppen arbetar vi kommunövergripande med enskilda personer i varierande åldrar, både barn och vuxna som är beviljade personlig assistans alternativt avlösarservice i hemmet.

Arbetet som personlig assistent innebär att du är ett stöd i den enskilde personens vardag och stöttar personen med det som den inte klarar på egen hand. Arbetet är varierande utifrån den personens behov och funktionsvariation och utförs i den enskildes hem.

Som personlig assistent arbetar du utifrån ett motiverande förhållningsätt, där du fokuserar på att stötta den enskilde i vardagen med att bibehålla och förbättra personens egen förmåga. Arbetet präglas av ett socialt synsätt den enskildes behov står i centrum. Som personlig assistent ska du också stötta den enskilde till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord.

Som personlig assistent erbjuds du ett varierande yrke som inte är den andra dagen lik. I tjänsterna kan det förekomma arbete på dagtid, kvällstid, nattid samt sovande jour.

Din kompetens


Vi söker dig som har relevant utbildning för att arbeta med personer som har en funktionsvariation och som har ett genuint intresse för människor. För den här tjänsten behöver du också ha B-körkort.

Vi söker dig som är, flexibel, kreativ, positiv, samarbetsvillig och har förmågan att se lösningar och möjligheter. Du ska kunna arbeta självständigt och ta stort ansvar, då arbetet innebär ensamarbete tillsammans med den enskilde personen.

Du behöver ha datavana och kunna uttrycka dig i tal och skrift.

Övrigt


Tjänsterna kan komma att tas i anspråk för intern rörlighet.

Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi håller intervjuer löpande under ansökningstiden så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

LSS Gruppen, personlig assistans

Region:

Västervik, 2 tjänster

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2024-03-03

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades fredag 9 februari 2024 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023