Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Fritidsledare Mejeriet UNG

Vi söker en fritidsledare till Mejeriet.

Dina arbetsuppgifter


Mejeriet UNG är den öppna mötesplatsen för ungdomar i Västerviks stad och en del av Mejeriet ungdoms- & kulturhus. Verksamheten består av en öppen ungdomsverksamhet för och med åldersgruppen 13-19 år samt en kaféverksamhet som är riktad till alla åldrar.

Ditt arbete präglas av en helhetssyn, inkludering och ansvarstagande. Du är en god vuxen förebild som har lätt för att bygga upp relationer och kan skapa positiv dialog med ungdomar.

Tillsammans med övriga på Mejeriet UNG organiserar, leder och planerar ni fritidsgårdsverksamhet. Främsta uppdraget är att stå för en drogfri verksamhet där ungdomarna känner sig trygga, betydelsefulla och får en meningsfull fritidssysselsättning.

Som fritidsledare på Mejeriet UNG ingår även arbete i kaféverksamhet samt ge service till hyresgäster och besökare i huset.

Arbetstiden är fördelad mellan dagtid, kvällar och helger.

Din kompetens


Du har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har också tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar eller andra målgrupper inom fritidsverksamhet.

Vi ser det som meriterande om du har B-körkort och kan köra med manuell växellåda.

För att passa för uppgiften behöver du ha lätt för att samarbeta och skapa relationer med andra. Du är lyhörd och har lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt.

Det är viktigt i rollen att du är serviceinriktad, har lätt för att ta initiativ och är självgående i ditt arbetssätt. Vi ser även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Övrigt


Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Du måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk för intern rörlighet.

Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi tillämpar löpande intervjuer intervjuer i denna rekrytering så vänta inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Fritidsgårdarna i Västerviks kommun

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2024-03-03

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 6 februari 2024 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023