Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vikariepool för skolor i norra delen av Västerviks kommun

Nu söker vi dig som med engagemang och ansvarskänsla vill arbeta som timvikarie i våra verksamheter inom skola och fritidshem på orterna i den norra delen av Västerviks kommun.

Dina arbetsuppgifter


Som vikarie har du i uppgift att ge barnen och eleverna en trygg och stimulerande miljö samt stötta ordinarie personal i deras dagliga arbete. Du kanske studerar, har ett annat jobb på deltid eller är i ett skede i livet där du letar nytt jobb. Det viktigaste för oss är att du är beredd att hoppa in med kort varsel när vi behöver dig och att du är nyfiken på våra verksamheter.

Du kommer att få jobba på olika enheter och ingå i olika arbetslag. Det är ett omväxlande, roligt och spännande uppdrag där du får möjligheten att arbeta med erfarna och duktiga pedagoger.

Vikariaten kan sträcka sig från 4 timmar ända upp till heltid under kortare perioder. Ibland behövs det vikarier med kort varsel vilket innebär att det kan underlätta med körkort och tillgång till egen bil.

Din kompetens


Du ska ha fyllt 18 år, vi ser gärna att du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom skola eller förskola. Vi förutsätter att du arbetar utifrån en helhetssyn på barnet/eleven med respekt för dennes individuella behov.

Viktigt för oss är att du:
• har en positiv attityd
• är omtänksam och mån om att barnen och eleverna ska ha det bra
• är ansvarsfull både när det gäller dina arbetsuppgifter och relationer till barn, elever och kollegor
• är empatisk och bryr dig genuint om andra människor
• är kommunikativ och har lätt att både göra dig förstådd och att förstå andra, oavsett ålder
• är respektfull och värnar om varje människas integritet

Att ha nära till ett leende och skratt är förstås alltid ett plus!

Det viktigaste är att du har de personliga egenskaper vi söker för att kunna hjälpa barn och elever i deras vardag på bästa sätt.
Att göra sig förstådd och förstå andra är viktigt inom dessa verksamheter. Därför behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Övrigt


För att arbeta hos oss krävs det utdrag från polisens belastningsregister som du kan begära ut via följande länk redan innan du ansökt https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ eftersom handläggningstiden kan vara upp till 2 veckor lång.

Vill du veta mer om våra skolor? Klicka på de här länkarna:
Loftahammars skola
Ringeltaubska skolan
Överrumsskolan
Åbyängsskolan
Östra Ringskolan

Vi går igenom alla intresseanmälningar och intervjuar löpande under ansökningstiden så skicka in din intresseanmälan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Skolor i Norra Land

Region:

Västervik, 10 tjänster

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

Varierande

Tillträde:

Vid behov till Vid behov

Sista ansökningsdag:

2024-04-30

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 31 januari 2024 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023