Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Omsorgsstjärnor sökes till Funktionsstöd sommaren 2024!

Välkommen till Västervik – skärgårdsstaden i Småland!


Vad roligt att du hittat just vår annons!

I Västervik har du alltid nära till både lugnet och roliga evenemang. Här erbjuds allt ifrån ett spännande och aktivt friluftsliv i vår vackra natur till härliga upplevelser med besök på någon av traktens restauranger. I Västervik finns flera muséer, ett varierat utbud av olika föreningar och mångsidiga möjligheter till shopping. Du har alltid närheten till skogen, havet och den unika skärgården.

Nu behöver vi dig som vill arbeta med hjärta, hjärna och tillsammans med övriga medarbetare skapa en meningsfull vardag för personer med funktionsvariationer i Västerviks kommun. Du kanske studerar, är arbetssökande eller är i ett skede i livet där du söker en ny utmaning genom ett mycket meningsfullt uppdrag där du kan göra stor skillnad i en annan människas liv.

Vi söker dig som kan jobba heltid under semesterperioden mellan vecka 24 till 35.

Det kan också uppstå tillfälliga vakanser som innebär att vi också rekryterar medarbetare under våren.

Arbetsuppgifter


Att jobba som stöd till en person med funktionsvariation innebär att du är personens "förlängda" arm i vardagen. Det innebär till exempel att vara en trygghet i personens vardag och stötta den enskilde utefter behov. Det kan vara att följa med på fritidsaktiviteter, handla, följa med på läkarbesök, sköta sitt hem och sin personliga hygien.

Personer som har behov av vårt stöd behöver oss dygnet runt. Därför innebär tjänsterna arbete både dag, kväll och helg men även nattarbete kan komma att ingå. Som nyanställd genomgår du en grundläggande introduktionsutbildning som ger dig viktiga kunskaper som du har glädje av i ditt arbete.
 

Din kompetens


Vi söker dig som har adekvat gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot vård och omsorg, socialt arbete, beteendevetenskap, psykiatri eller pedagogik.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. I rekryteringen lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste ha god självkännedom och vara trygg i dig själv.

Tjänsten kräver att du är lyhörd och har god förmåga att samarbeta med brukare, kollegor, anhöriga och andra samarbetspartners. Du måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om när situationen kräver det. Vi är varandras arbetsmiljö och därför fäster vi stor vikt vid att de vi rekryterar har ett positivt förhållningssätt och är lösningsinriktade. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa.

Tjänsten förutsätter att du har grundläggande IT-kunskaper för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring.

Att göra sig förstådd och förstå andra är viktigt inom vår verksamhet. Därför behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt. Tunga lyft kan förekomma i tjänsten.

B-körkort är ett krav på flera av våra enheter.


Övrigt


Vi hanterar inga ansökningar via mejl eller telefon. Alla ansökningar skall gå via det digitala rekryteringssystemet.

Efter att du skickat in din ansökan till oss gör vi ett urval utifrån dina kompetenser och kvalifikationer. Var noga med att bifoga CV och personligt brev där du beskriver ditt motiv/intresse för sökt tjänst. Ofullständiga ansökningar kommer inte att prioriteras.

Observera att Funktionsstöd finns både i Gamleby och Västervik. Vi vill därför upplysa dig som söker att vara mycket tydlig vilken ort (Gamleby eller Västervik) du söker till. Söker du till båda orterna vill vi att du i ansökan rangordnar alternativen med 1 (dit du helst vill) respektive 2.

Rekryteringsprocessen består av ett första urval, telefonavstämning, intervju och referenstagning. Om du blir kallad på en intervju förväntas du ha med dig giltig ID-handling, intyg och betyg som är relevanta för tjänsten och styrker uppgifter i din ansökan. Till intervjun vill vi att du har kontaktinformation till minst en referens. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Är du nyfiken på Västervik? Välkommen att hitta hem!
https://www.vastervik.com/flytta-till-vastervik/hittahem/Länk till annan webbplats

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!


Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Funktionsstöd, Västerviks kommun

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

Varierande

Tillträde:

2024-06-10 till 2024-09-01

Sista ansökningsdag:

2024-05-31

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 20 december 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023