Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Omsorgsstjärnor sökes till äldreomsorgen sommaren 2024!

Välkommen till Västervik – skärgårdsstaden i Småland!

I Västervik har du alltid nära till både lugnet och roliga evenemang. Här erbjuds allt ifrån ett spännande och aktivt friluftsliv i vår vackra natur till härliga upplevelser med besök på någon av traktens restauranger.  I Västervik finns flera muséer och mångsidiga möjligheter till shopping. Hos oss jobbar du nära naturen och får en unik möjlighet att ta del av mycket av det som finns att göra på sommaren när du är på jobbet!

Vi söker dig som kan arbeta under semesterperioden mellan vecka 24 till 35 inom äldreomsorgen i Västerviks kommun. Du kanske studerar, är arbetssökande, pensionär eller är nyfiken på ett nytt yrke och är intresserad av att få in en fot i vår organisation.

Dina arbetsuppgifter


Att jobba med äldre människor är fantastiskt! Du får ett aktivt och varierande jobb som ger dig härliga minnen och erfarenheter för livet. I äldreomsorgen i Västerviks kommun arbetar vi utifrån ett salutogent perspektiv, vilket innebär att ditt uppdrag är att se det friska; motivera, uppmuntra och stödja den enskilde individen. Du bidrar till livskvalité varje dag!

Vanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorg
  • Stöd i sociala situationer
  • Stöd i personlig omvårdnad och måltider
  • Medicinskt arbete
  • Digital dokumentation
  • Arbete med tekniska hjälpmedel
  • Vara ett stöd i vardagssysslor som att bädda sängen, handla, tvätta och städa.

Du kan jobba på äldreboenden, korttidsboende eller inom hemtjänsten på olika ställen i hela kommunen. Vi behövs dygnet runt, hela veckan och därför kan arbete både dag, kväll, och natt förekomma vardag och helg. Tunga lyft förekommer i tjänsten.

Din arbetsplats


Våra verksamheter inom äldreomsorg och hemtjänst finns i Västervik, Gamleby, Överum, Edsbruk, Loftahammar, Gunnebo, Ankarsrum och i Hjorted. Du får möjligheten att önska arbetsplats men vi ser helst att du är flexibel. I Edsbruk och Loftahammar finns det möjlighet att arbetsgivaren stöttar med boende under sommaren.

På Annagårdens korttids- och växelboende i Västervik bor personer som till exempel kommer från sjukhuset under kortare perioder och får stöd i sin rehabilitering. Här bor även personer växelvis med sitt ordinära boende ett par veckor i taget.

Kvalifikationer


Störst vikt läggs vid personliga egenskaper. Det är inte ett krav att ha jobbat inom äldreomsorgen tidigare.

Vi söker dig som är 18 år eller äldre. B-körkort behövs för flera uppdrag inom hemtjänsten. Det är ett krav att du ska behärska det svenska språket då dokumentation och muntlig kommunikation är avgörande för att klara av uppdraget. Dokumentationen sker digitalt, du behöver därför vara bekväm med att arbeta i digitala miljöer.

Är du under 18 år? Välkommen att skicka in din ansökan eller höra av dig för att få mer information om vilka uppdrag vi kan erbjuda just dig! Du som har AM-körkort samt tillgång till moped/EPA/A-traktor eller motsvarande är särskilt intressant.

Vi söker dig som:
har en fin människosyn och positiv attityd
• är omtänksam, empatisk och mån om att andra ska ha det bra
• är ansvarsfull både när det gäller dina arbetsuppgifter och relationer till våra brukare och kollegor
• är kommunikativ och har lätt att både göra dig förstådd och att förstå andra
• är respektfull och värnar om varje människas integritet
• är flexibel och beredd på att hoppa in med kort varsel

Det är meriterande om du:
  • har tidigare erfarenhet av arbete äldreomsorg eller annan likvärdig erfarenhet
  • har relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning
  • har B-körkort
  • har tidigare erfarenhet av service eller pedagogiskt arbete

Övrigt


Läs mer här! https://www.vastervik.se/sommarjobb

Vi hanterar inga ansökningar via mejl eller telefon. Alla ansökningar skall gå via rekryteringssystemet.

Efter att du skickat in din ansökan till oss gör vi ett urval utifrån dina kompetenser och kvalifikationer. Var noga med att bifoga CV och svara ordentligt och genomtänkt på samtliga frågor. Ofullständiga ansökningar kommer inte att prioriteras.

Rekryteringsprocessen består av ett första urval, telefonavstämning, intervju och referenstagning. Om du blir kallad på en intervju förväntas du ha med dig giltig identifikation, intyg och betyg som är relevanta för tjänsten samt minst två referenser. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Äldreomsorgen, Västerviks kommun

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

Varierande

Tillträde:

2024-06-01 till 2024-09-01

Sista ansökningsdag:

2024-05-31

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 20 december 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023