Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Barnskötare/resurs

Backsippans förskola tillhör området Södra land där det ingår sju förskolor. Till våra förskolor har vi en pedagogista och en specialpedagog kopplat, de stödjer och leder oss i vårt arbete. Södra land har ett tätt samarbete vad det gäller förskolornas utvecklingsarbete. Dels genom att samordningsruppen bestående av två rektorer, pedagogista och specialpedagog håller ihop arbetet och skapar en röd tråd men även genom kollegialt lärande i olika former till exempel gemensamma APT:er och utvecklingsdagar, där vi ger och tar av våra olika kompetenser.

Känner du att du skulle passa in i vår verksamhet uppmanar vi dig att söka tjänsten.

Vi söker nu dig som är barnskötare till Backsippans förskola.

Dina arbetsuppgifter


Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar utifrån gällande styrdokument och riktlinjer för förskolan. Som barnskötare har du unika möjligheter att påverka barns utveckling och lärande. Du medverkar till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att samarbeta med arbetslaget enligt läroplansmålen. I din roll är det viktigt att skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor. Du deltar i planeringen och utvärderingen av det pedagogiska arbetet.

Din kompetens


Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. Det är viktigt i rollen att du har en pedagogisk förmåga och har förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Det är också viktigt att du kan ta initiativ och sätta igång aktiviteter i verksamheten.

Övrigt


Tjänstern omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Backsippans förskola

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

50%

Tillträde:

2024-01-08 till 2024-06-14

Sista ansökningsdag:

2023-12-03

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 21 november 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023

Information

Backsippan är en relativt nybyggd förskola på landsbygden 28km norr om Västervik. Våra lokaler är ljusa, luftiga och ändamålsenliga. Vi har skogen inpå knutarna och en fantastisk utsikt över jordbrukslandskapet. På förskolan är det ca 35 barn fördelat på två avdelningar, Fröet med barn i åldrarna 1-3 år och Blomman/Knoppen med barn i åldrarna 3-5 år. Vi är sju pedagoger som jobbar i verksamheten. Vi arbetar projekterande och vi arbetar aktivt för att projektet ska leva under hela dagen och att projektet ska synas i alla miljöer. G Suite är ett verktyg vi använder i vardagen, dels gällande processmallen som är ett verktyg för att projektet ska utvecklas och få en röd tråd, men även i administrativt syfte. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna, detta skapar en vi-känsla och en trygghet både hos pedagoger och barn.