Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Lärare i trä- och metallslöjd samt teknik

Vi söker nu en lärare  inom trä- och metallslöjd med ytterligare kompetens inom teknik.

Dina arbetsuppgifter


Som slöjdlärare ansvarar du för planering, undervisning, bedömning och dokumentation av elevernas kunskapsutveckling. Du leder det pedagogiska arbetet i enlighet med skolans styrdokument. I tjänsten ingår ett mentorsuppdrag för en av klasserna på skolan som du delar med en kollega.

Som slöjdlärare i trä och metall ansvarar du även för att slöjdsalens säkerhetsföreskrifter följs och att service och underhåll på maskiner utförs.

Som lärare arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du är en vuxen förebild för alla elever på skolan.

Din kompetens


Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd, trä och metall samt teknik. Annan relevant utbildning och erfarenhet är också meriterande.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du är kreativ och kan engagera och motivera eleverna till lärande. Det är mycket viktigt att du är säkerhetsmedveten, har god förmåga att kunna förutse riskmoment och att förebygga dessa.

Du har god förmåga att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Övrigt


Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.
Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Är du nyfiken på Västervik, besök den här länken! https://www.vastervik.com/flytta-till-vastervik/hittahem/

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Välkommen med din ansökan till oss!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Åbyängskolan

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

60% med möjlighet till utökning beroende på eventuella extra behörigheter

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-12-17

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades onsdag 15 november 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023