Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Lärare inom Idrott/Sve/Eng

Vi söker nu en idrottslärare med svenska och engelska .

Dina arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med ditt arbetslag på skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet enligt skolans styrdokument och med vår vision i sikte. Du kommer att driva egen undervisning och även ha ett nära samarbete med övriga pedagoger i verksamheten.

Som lärare arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du är en vuxen förebild för alla elever på skolan.

Tjänsten har en grundsysselsättningsgrad på 50% inom idrott samt en visstids utökning med extra 20% sysselsättningsgrad inom svenska och engelska som pågår till och med vårterminen 2024.

Din kompetens


Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation inom idrott, svenska samt engelska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av läraryrket.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. Det är viktigt i rollen att du har en väl utvecklad pedagogisk förmåga. Du har god förståelse för hur barn och ungdomar tar till sig kunskap och om olika förutsättningar för lärande.

Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten.

Övrigt


Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Ludvigborgsskolan

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

50% (med tillfällig utökning till 70% till och med VT-24)

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-12-11

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades måndag 13 november 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023