Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Fysioterapeut

Välkommen till oss där vi med våra gemensamma kunskaper bidrar till att förbättra livssituationen för patienter vi möter. Ingen dag är den andra lik, alla patienter unika. Och det är precis därför vi har så roligt på jobbet.

I Västerviks kommun arbetar vi med hemrehabilitering och aktiverande förhållningssätt vilket innebär att vård- och omsorgspersonal arbetar tillsammans för att patienten ska bibehålla och öka sina kroppsliga och psykiska funktioner. Vi arbetar med hemrehabilitering.

Vi söker nu en fysioterapeut till Rehabenheten.

Dina arbetsuppgifter


Du har det övergripande rehabiliteringsansvaret och ansvarar för bedömning, behandling och uppföljning av såväl fysiska som psykiska funktioner.

Arbetsdagarna planerar du tillsammans med habiliteringsteamet och din arbetsterapeutkollega. Vi arbetar vidare teambaserat där arbetsterapeut, fysioterapeut, rehabassistent, sjuksköterska, omsorgspersonal, enhetschef och biståndshandläggare samverkar runt patienten för att nå bästa tänkbara aktivitetsnivå. Rehabiliteringen sker i patienternas egna hem. Vi har hemtagning från sjukhuset och från korttidsvistelse. Handledning av omsorgspersonal och närstående är en viktig del i ditt arbete.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla oss och verksamheten genom bland annat yrkesträffar och utvecklingsgrupper.

Din kompetens


Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. För tjänsten krävs att du har ett giltigt B-körkort. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård.

Arbetet ställer höga krav på såväl självständighet, flexibilitet och samarbetsförmåga då förutsättningar många gånger kan förändras snabbt.

Övrigt


Förutom ett fritt och varierande jobb, kunniga och trevliga kollegor erbjuds du en mentor under ditt första år som anställd. Västerviks kommun är generösa vad gäller personal- samt friskvård.

Behöver du hjälp att hitta bostad försöker vi hjälpa dig med det. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper till med tips, information och kontakter för arbete, bostad, skolor med mera. Inflyttarservice anordnar också återkommande träffar för nyinflyttade för att ge möjlighet att lära känna nya människor och en snabbare väg in i livet i Västervik.

Läs mer om vad Västerviks kommun kan erbjuda dig som anställd hos oss www.vastervik.se/jobba-hos-oss

Är du nyfiken på Västervik, besök den här länken! https://www.vastervik.com/flytta-till-vastervik/hittahem/

Vi håller löpande intervjuer under ansökningstiden så skicka in din ansökan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Rehabenheten, Hälso- och sjukvårdsverksamheten

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:

2023-12-03

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades måndag 6 november 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023