Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.

Vikarier till Funktionsstöd

Nu behöver vi dig som vill arbeta med hjärta, hjärna och tillsammans med övriga medarbetare skapa en meningsfull vardag för personer med funktionsvariationer i Västerviks kommun.

Du kanske studerar, har ett annat jobb på deltid eller är i ett skede i livet där du söker en ny utmaning genom ett mycket meningsfullt uppdrag där du kan göra stor skillnad i en annan människas liv.

Arbetsuppgifter


Att jobba som stöd till en person med funktionsvariation innebär att du är personens "förlängda" arm i vardagen. Det innebär till exempel att vara en trygghet i personens vardag och stötta den enskilde utefter behov. Det kan vara att följa med på fritidsaktiviteter, handla, följa med på läkarbesök, sköta sitt hem och sin personliga hygien.
 

Din kompetens


Vi söker dig som har adekvat gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot vård och omsorg, socialt arbete, beteendevetenskap, psykiatri eller pedagogik.

B-körkort är ett krav på flera av våra enheter.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. I rekryteringen lägger vi mycket stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet. Du måste ha god självkännedom och vara trygg i dig själv. Tjänsten kräver att du är lyhörd och har god förmåga att samarbeta med brukare, kollegor, anhöriga och andra samarbetspartners. Du måste vara flexibel och snabbt kunna ställa om när situationen kräver det.

Vi är varandras arbetsmiljö och därför fäster vi stor vikt vid att de vi rekryterar har ett positivt förhållningssätt och är lösningsinriktade. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa. Tjänsten förutsätter att du har grundläggande IT-kunskaper för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring.

Att göra sig förstådd och förstå andra är viktigt inom vår verksamhet. Därför behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.     

Övrigt


Detta är en intresseanmälan för arbete som timvikarie inom hela funktionsstöd. Efter att du skickat in din ansökan till oss gör vi ett urval utifrån dina kompetenser och kvalifikationer. Rekryteringsprocessen består av ett första urval, telefonavstämning, intervju och referenstagning. Om du blir kallad på en intervju förväntas du ha med dig intyg och betyg som är relevanta för tjänsten samt minst två referenser.

Personerna som har behov av vårt stöd behöver oss dygnet runt. Därför innebär tjänsterna arbete både dag, kväll och helg men även nattarbete kan komma att ingå.

Som nyanställd genomgår du en grundläggande introduktionsutbildning som ger dig viktiga kunskaper som du har glädje av i ditt arbete.

Välkommen att skicka in din intresseansökan redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Du söker tjänsten genom att klicka på Sök jobbet nedan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare:

Funktionsstöd, Västerviks kommun

Region:

Västervik

Anställningsform:

Tidsbegränsad

Omfattning:

Varierande

Tillträde:

Behovsanställning

Sista ansökningsdag:

2023-12-31

Kontaktpersoner:


Annonsen publicerades tisdag 19 september 2023 av Johan Magnusson

Sidan senast granskad den 19 september 2023