Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Hoppa till innehåll

Starta och driva företag

Driver du företag och vill ha hjälp att komma i kontakt med rätt del av Västerviks kommun för ett ärende eller en idé som du har?

Kontakta Västerviks kommuns företagslots Camilla Janbring. Hon kan hjälpa dig att hitta rätt i kommunen. Du når Camilla via e-post camilla.janbring@vastervik.se eller telefon 0490-254012.

Du kan också få stöd och hjälp av näringslivsbolaget Västervik Framåt AB. De har ett uppdrag från oss att arbeta med näringslivsservice och destinationsutveckling. I deras tjänster ingår företagsrådgivning, affärsutveckling, starta eget rådgivning, etablerings- och inflyttarservice, evenemangs-samordning, destinationsutveckling samt handels- och stadskärneutveckling. Västervik Framåt finansieras av oss tillsammans med näringslivet och erbjuder bra service och nätverk för dig som företagare.

Ge oss din lägesbild via Företagsbarometern

Vi arbetar kontinuerligt med att tillsammans med olika företrädare för näringslivet identifiera åtgärder för omställning och utveckling. Dina synpunkter är viktiga för oss! Via företagsbarometern hjälper du oss att få en samlad bild över vilka behov som du som företagare har på kort och lång sikt. 

Företagsbarometern på Västervik Framåts sida

Sidan senast granskad den 13 september 2021