Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Studiemiljö A - Ö

Här får du koll på vad som gäller rent praktiskt på Campus Västervik. Allt från matlådemöjligheter till information om olika konton som du behöver för smidiga studier hos oss.

Allergi

För att ta hänsyn till allergiker så uppmanas besökare hos oss att undvika parfymer och andra dofter som kan uppfattas starka.

Cafeteria

Cafeterian är öppen vardagar klockan 09.00 – 14.30. Här kan du köpa pajer, smörgåsar, kakor, frukt, yoghurt, godis, kaffe, té, läsk och djupfrysta portionsrätter.

Datorer

För att kunna använda datorerna på Campus Västervik så måste du ansöka om ett datakonto. Datakontot beställer du via studentservice på plan 2. Kontot används även till utskrifter.

Grupprum

Det finns grupprum på både övre och nedre plan. Rummen är inte bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller. Skulle det inte finnas något ledigt grupprum så finns det många andra platser i huset där du kan sitta och studera, enskilt eller i grupp.

Kaffebryggare/vattenkokare

Det är inte tillåtet att använda egen kaffebryggare/vattenkokare på Campus Västervik. Kaffe, té och choklad finns att köpa i cafeterian eller i kaffeautomaten på nedre plan.

Kopiering

Kontakta receptionen om du vill ha hjälp med att kopiera. Kopieringen kostar 1-5 kronor/sida, kostnaden beror på storlek (A4 eller A5) och om kopian ska vara i färg eller svartvitt.

Kylskåp

Både på nedre och övre plan finns kylskåp som du som student kan använda. Kylskåpen töms varje fredag eftermiddag för att undvika att gammal mat står kvar.

Lokaltillgång

Som student har du tillgång till våra lokaler alla dagar i veckan. Om du vill komma in i huset utöver våra öppettider så kan du kvittera ut en en kodbricka mot en depositionsavgift på 50 kronor. Kodbricka kvitterar du ut via studentservice på plan 2.

Mikrovågsugnar

I cafeterian finns mikrovågsugnar för att värma matlådor.

Porslin, glas och bestick

I cafeterian kan du låna tallrikar, glas och bestick. Efteråt ställer du disken på en vagn i cafeterian så tar personalen hand om den och diskar. Detta gäller inte dina matlådor! Du får inte ta med dig porslinsmuggar från cafeterian. Det finns pappmuggar som du kan använda.

Referensbibliotek

Referensbiblioteket finns på övre plan, där har vi referenslitteratur till de flesta kurserna. Det är inte hemlån på våra böcker men du får gärna använda dem i våra lokaler. Litteraturen ska ställas tillbaka när du är klar.

Studentskåp

Det finns ett begränsat antal låsbara skåp på övre plan som vi lånar ut terminsvis mot en depositionsavgift på 50 kronor. Kontakta receptionen för att kvittera ut nyckel.

Tentamen

När du ska skriva tentamen ska du alltid anmäla dig till både din skola och till Campus Västervik. Det är alltid ansvarig högskolas eller ansvarigt universitets regler som gäller.
Läs mer om det här.

Trådlöst nätverk

Om du tar med dator och vill ansluta till internet så behöver du tillgång till det trådlösa nätverket som finns på Campus Västervik. Anslutningen är gratis för studenter. För studenter är det samma konto som används för att logga in på de stationära datorerna. Om du är här tillfälligt och behöver tillgång till vårt trådlösa nätverk så kan du kontakta studentservice eller receptionen för att få hjälp med ett gästkonto.

Utskrifter

För att kunna skriva ut från datorerna behöver du fylla på ett utskriftskonto. Kontot är kopplat till ditt datakonto och varje utskrift (sida) kostar 50 öre. I dagsläget går det inte att skriva ut på våra skrivare från egen dator. Kontakta studentservice eller receptionen när du ska fylla på.

Ö-namn

Alla våra studios är döpta efter öar i Västerviks skärgård.

Sidan senast granskad den 16 oktober 2018
Innehållsansvarig: Beatrice Ström