Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Nätverk och samarbeten

Kontakta oss

Receptionens öppettider

Måndag - Torsdag 07.30 - 16.30
Fredag: 07.30 - 15.00
Lunchstängt: 11.30 - 12.30

Telefon

0490 - 25 40 90 

Besöksadress

Östersjövägen 8

Postadress

593 32 Västervik

Kontakta Västerviks kommun

Campus Västerviks verksamhet bygger till stor del på samarbeten och nätverk för att kunna tillgängliggöra högre utbildning och forskning. För att vi ska kunna ligga i framkant behöver vi utvecklas tillsammans med andra. Ett led i detta är att vi ingår i olika nätverk.

Här listar vi våra nätverk:

 • FoU Välfärd
  Ett nätverk för att stimulera FoU-enheternas utveckling och underlätta att få kontakt och utbyta erfarenheter sinsemellan.
 • Nationellt socialpedagogiskt nätverk
  Syftet med nätverket är att utveckla och fördjupa samarbetet mellan forskare, lärare och yrkesverksamma som på olika sätt tar sin utgångspunkt i ett socialpedagogiskt tänkande och förhållningssätt.
 • Nitus
  Ett nätverk för kommunala lärcentra. Nitus startade eftersom det fanns ett behov av att utbyta erfarenheter mellan olika kommuner. I dag har nätverket ett hundratal medlemskommuner över hela Sverige som utbyter kunskap, information och inspiration på ett smidigt och lättillgängligt sätt.

Samarbeten med externa aktörer

 • RISE Research Institutes of Sweden
  RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar de till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.
 •  Linnéuniversitetet
  Campus Västervik samarbtar med Linnéuniversitetets och deras samverkanskoordinator Torbjörn Håkansson, som arbetar med att utveckla universitetets samverkan med företag och organisationer.
 • Högskolan Väst
  Högskolan Väst och Campus Västervik har samarbetat under många år kring utbildning och forskning. Klicka på länken "Högskolan Väst" för att läsa mer om samarbetet.
Sidan senast granskad den 15 april 2020
Innehållsansvarig: Beatrice Ström

Kontakta oss

Receptionens öppettider

Måndag - Torsdag 07.30 - 16.30
Fredag: 07.30 - 15.00
Lunchstängt: 11.30 - 12.30

Telefon

0490 - 25 40 90 

Besöksadress

Östersjövägen 8

Postadress

593 32 Västervik

Kontakta Västerviks kommun