Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Startsida [snabbkommando alt 1] Sökfunktion [snabbkommando alt 4]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Nätverk och samarbeten

Campus Västerviks verksamhet bygger till stor del på samarbeten och nätverk för att kunna tillgängliggöra högre utbildning och forskning. För att vi ska kunna ligga i framkant behöver vi utvecklas tillsammans med andra. Ett led i detta är att vi ingår i olika nätverk.

Här listar vi våra nätverk:

 • FoU Välfärd
  Detta nätverk är Campus Västerviks FoU en del av. Nätverket är viktig för att vi ska kunna få kontakt och utbyta erfarenheter med andra forsknings- och utvecklingsmiljöer runt om i Sverige.
 • Nationellt socialpedagogiskt nätverk
  på Campus Västervik finns ett högskoleprogram som heter Socialpedagogiska programmet. För att vi ska vara uppdaterade på det senaste inom ämnet socialpedagogik så deltar vi i detta nätverk.
 • Nitus
  Ett nätverk för kommunala lärcentra. Nitus startade då det fanns ett behov av att utbyta erfarenheter mellan olika kommuner. I dag har nätverket ett hundratal medlemskommuner över hela Sverige. Mellan dem utbyter man kunskap, information och inspiration på ett smidigt och lättillgängligt sätt.

Andra parter vi samarbetar med

 • RISE Research Institutes of Sweden
  RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar de till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.
 •  Linnéuniversitetet
  Campus Västervik samarbtar med Linnéuniversitetets och deras samverkanskoordinator Torbjörn Håkansson, som arbetar med att utveckla universitetets samverkan med företag och organisationer.
 • Högskolan Väst
  Högskolan Väst och Campus Västervik har samarbetat under många år kring utbildning och forskning. Klicka på länken "Högskolan Väst" för att läsa mer om samarbetet.
Sidan senast granskad den 18 maj 2022
Innehållsansvarig: Beatrice Ström