Hoppa över navigering [snabbkommando alt S] Startsida [snabbkommando alt 1] Sökfunktion [snabbkommando alt 4]
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Modern teknik

På Campus Västervik använder vi modern teknik för att koppla ihop personer, organisationer och företag över hela världen. Ett smidigt och effektivt sätt att ha möten, föreläsningar och seminarier på distans.

Några av de verktyg vi använder:

Zoom

Webbmötesverktyget Zoom är en molnbaserad tjänst som erbjuder en virtuell mötesplats för möten, konferenser, utbildningar med mera. Zoom fungerar direkt via webbläsaren, via ett nedladdat program på din dator eller via en app till surfplatta eller telefon. Zoom erbjuder möjligheten att spela in ditt möte.

Videokonferens

Möjliggör möten, undervisning och seminarier med väldigt hög kvalitet på både bild och ljud. Videokonferens är den vanligaste föreläsningsformen för våra studenter. Närvarokänslan i ett videokonferensmöte är mycket bra. Vi har rum utrustade med system och teknik speciellt utvecklade för möten på distans. Vi erbjuder också möjlighet att vara med i en videokonferens via egen dator, surfplatta eller telefon. Det gör att du kan delta utan att behöva uppsöka en lokal med videokonferenssystem.

Vi kan även spela in mötet och presentera det i efterhand på webben, på ett USB-minne eller skicka det som en mp4- eller wmv-fil. Samtidigt som vi spelar in mötet kan vi göra det möjligt att följa sändningen live via webben.

Tveka inte att höra av dig om hur vi kan hjälpa er att spara tid, pengar och miljö

Sidan senast granskad den 18 maj 2022
Innehållsansvarig: Beatrice Ström