Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Kontakta oss

Receptionens öppettider

Måndag - Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00
Lunchstängt: 11.45 - 12.45

Telefon

0490 - 25 40 90 

Besöksadress

Östersjövägen 8

Postadress

593 32 Västervik

Kontakta Västerviks kommun

På Campus Västervik använder vi modern teknik för att koppla ihop personer, organisationer och företag över hela världen. Ett smidigt och effektivt sätt att ha möten, föreläsningar och seminarier på distans.

Vi är duktiga på distansmöten och ordnar cirka 1 500 möten varje år med allt från två till trettio deltagande orter.

Några av de verktyg vi använder:

StarLeaf

StarLeaf är en molnlösning för distansmöten som gör det möjligt att blanda flera olika tekniker i ett och samma möte. Man kan vara allt från 2 till 50 parter i ett möte. Man väljer själv vilken typ av enhet man vill använda för att delta i mötet. Man kan medverka via sin browser, via en app som man installerar på datorn (eller surfplattan eller smartphonen), via ett videokonferenssystem (vilket märke som helst), via sin Skype för företag-klient eller via röst i sin telefon. Du kan visa upp olika typer av dokument och film i ett möte. Det har dessutom fullt utbyggda inspelningsmöjligheter.

Videokonferens

Möten, undervisning och seminarier med väldigt hög kvalitet på både bild och ljud. Videokonferens är den vanligaste föreläsningsformen för våra studenter. Närvarokänslan i ett videokonferensmöte är mycket bra. Vi har rum utrustade med system och teknik speciellt utvecklade för möten på distans. Vi erbjuder också möjlighet att vara med i en videokonferens via egen dator, surfplatta eller smarttelefon. Det gör att du kan delta utan att behöva uppsöka en lokal med videokonferenssystem.

Vi kan även spela in mötet och presentera det i efterhand på webben, på ett USB-minne, en DVD-skiva eller skicka det som en mp4- eller wmv-fil. Samtidigt som vi spelar in mötet kan vi göra det möjligt att följa sändningen live via webben

Tveka inte att höra av dig om hur vi kan hjälpa er att spara tid, pengar och miljö

Sidan senast granskad den 18 maj 2022
Innehållsansvarig: Beatrice Ström

Kontakta oss

Receptionens öppettider

Måndag - Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00
Lunchstängt: 11.45 - 12.45

Telefon

0490 - 25 40 90 

Besöksadress

Östersjövägen 8

Postadress

593 32 Västervik

Kontakta Västerviks kommun