Vi skulle vilja använda statistikkakor i syfte att löpande förbättra webbplatsen. Godkänner du det? Du kan när som helst ändra ditt val.
Uppdaterad 04 september, 08:49

Vi bygger om webbplatsen

Hoppsan hejsan! Här är det lite rörigt eftersom att vi bygger om vår webbplats. Men det kommer bli såå himla bra sen! Vi bygger om webbplatsen
Hoppa till innehåll

FHS lotsar till stöd och hjälp under studietiden

2023-09-04

Allt fler av våra studenter har upptäckt Funktionen för hållbar studietid (FHS), som startade förra året. Här arbetar två studentkoordinatorer, bland annat med att vägleda studenter till rätt typ av stöd. Det kan handla om frågor som rör hälsa, pedagogiskt stöd, studieteknik eller balans mellan studier och fritid. 

FHS startade för att Campus vill erbjuda studenterna en tydlig och snabb väg till deras olika lärosätens stödfunktioner. Allt för att de ska få en hållbar studietid.

På Campus Västervik är vi måna om att våra studenter ska må bra under sin studietid. Om du som student exempelvis upplever utmaningar i studierna och behöver komma i kontakt med rätt person på ditt lärosäte, men inte vet vart du ska vända dig, är du välkommen att kontakta oss på FHS, säger Johanna Andersson, studentkoordinator på Campus Västervik. 

Hennes kollega, Katarina Gunnarsson, fyller i:

Vi erbjuder också en lugn och behaglig FHS-miljö på campus. Vi brukar säga att det är vår härliga oas som hjälper till att fylla på studenternas energidepåer.

Sedan starten har studenter besökt FHS av olika anledningar. Om inte för att träffa en koordinator, så kanske bara för att slå sig ner i de sköna sofforna. 

Vi är glada att studenter har hittat till oss under året och att de vet att vi finns. Nu hoppas vi att alla som vill och behöver, kontaktar oss eller kommer hit, säger Katarina Gunnarsson. 

FHS-miljön finns på andra våningen på Campus Västervik. Utrymmet är öppet alla dagar i veckan och studentkoordinatorena är på plats måndag–fredag, klockan 07:30–16:30.
Läs mer om FHS

Sidan senast granskad den 4 september 2023