Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor
Två par fötter som står på marken där det finns en text

Ledarskapsakademin

Från och med våren 2021 har verksamheter och företag i Västervik möjligheten att utveckla sina chefer på hemmaplan. Ledarskapsakademin är ett skräddarsytt utbildningspaket för att ge en stor bredd av kunskap och inspiration på ett flexibelt sätt. Ledarskapsakademin är till för alla verksamheter och företag som vill utvecklas och riktar sig till alla chefer: nya som erfarna, chefer i olika verksamheter och med olika kunskapsområden. Olikheterna gör att deltagarna utöver kurser och seminarier lär av varandra.

Inför hösten 2021

Just nu planerar vi inför höstens seminarier och kurser inom ledarskapsakademin. Vill du veta mer eller har intresse för att delta i höst? Kontakta Maria Skarin för att ställa dina frågor och få mer information.

Kurser som erbjudits under vårterminen 2021

  • Kursen Hållbart ledarskap, 2.5 hp ger kunskap om hur ledarskapet kan hantera förändringar och krav som varje verksamhet måste förhålla sig till. Kursen orienterar deltagarna om ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet kopplat till ledarskap. 

  • Kursen Omvärldskunskap, 2.5 hp har huvudfokus på kulturell kompetens. Kursen ger dig viktiga kunskaper i mötet med andra etniciteter och som en del av att bygga sociala hållbara relationer på arbetsplatsen. Under kursen gång tittar man på vad verksamheten har för styrkor och svagheter och analyserar det i relation till andra omgivande faktorer. Ett exempel kan vara kulturella faktorer. Kursen ger dig som ledare nya verktyg att leda och utveckla din verksamhet vidare i den riktning som passar din verksamhet bäst.

Kontakta oss

Om du har frågor om Ledarskapsakademin eller övriga frågor, kontakta Maria Skarin på Campus Västervik.

Maria Skarin, utbildningsledare/ handläggare
Telefon: 0490 – 25 41 40
E-post: maria.skarin@vastervik.se

Sidan senast granskad den 19 januari 2021
Innehållsansvarig: Beatrice Ström