Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om våra webbkakor

Kalender för Campus Västervik

Valt datumintervall

24 januari 2020 - 11 augusti 2020

Informationsmöte - framtidens lärare

10 februari 2020, 13:00 - 15:00

Välkommen att bli framtidens lärare!

På måndag den 10 februari kl. 13.00–15.00, på Campus Norrköping i Täppan (TP56) kommer Linköpings Universitet att ge information om lärarutbildningar på LiU med fokus på utbildningar för yngre åldrar. Du får också möta studenter och kunna ställa frågor, samt få svar om hur det kan vara att läsa på universitetet. Det blir även fika och du får lyssna till verksamma pedagoger som berättar hur det är att arbeta i förskola/skola/fritidshem.

Anmäl dig senast 24/1

Ja jag vill anmäla mig!

Plats: Campus Norrköping

Vill du utveckla ditt ledarskap och bli behörig lärare?

12 februari 2020, 17:00 - 17:45

Vill du utveckla ditt ledarskap och bli behörig lärare? Genom ett samarbete med stiftelsen Teach for Sweden (TFS) kan du söka ett tvåårigt ledarskapsprogram som leder till lärarexamen och lärarlegitimation.

Under ledarskapsprogrammets två år arbetar du som ordinarie lärare, får full lön, löpande personlig ledarutveckling samt mentorskapsutbyte med andra ledare. Du arbetar fyra dagar i veckan på en högstadieskola och en dag är betald för att läsa in en kompletterande pedagogisk utbildning, 90 hp, på distans från Luleå tekniska universitet. TFS genomför urval för att hitta rätt matchning till programmet. Detta sker genom en skriftlig ansökan, lämplighetstester samt en intervju. Din självinsikt och vilja att lära i varje situation kommer vara avgörande för matchningen till programmet.

Vill du veta mer?

Anmäl dig och delta på webbseminariet den 12 februari där vi berättar mer om programmet:
Gå till anmälan

Plats: Webbinariet är via länk och du kan delta via dator på valfri plats.
Sidan senast granskad den 18 november 2019
Innehållsansvarig: Beatrice Ström