Studie- och yrkesvägledning

Studie- och yrkesvägledare

Maria Moreau
Ansvarar för Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Industritekniska programmet, Hantverksprogrammet (inriktning frisör och finsnickeri) samt Vård- och omsorgsprogrammet.

Susanne Ekeflod
Ansvarar för Handels- och administrationsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet samt Restaurang och livsmedelsprogrammet.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsnämnden

barn.utbildning@vastervik.se

Studie- och yrkesvägledarna på Västerviks Gymnasium finns för dig som vill ha svar på frågor och/eller stöd i dina undringar kring pågående eller framtida studie- och yrkesval. I vårt arbete står du som elev i centrum. Det är dina önskemål och funderingar som är grunden för vår verksamhet.

Vi vill ge dig relevant och saklig information om valmöjligheter inom ditt gymnasieprogram, om studievägar/utbildningar, samt om yrken och arbetsmarknad. Vi hjälper dig att identifiera och sammanföra dina intressen, behov, resurser och mål för vägar mot vidare studie- och/eller yrkesliv.

Informationen och vägledningen får du successivt under dina tre år på gymnasiet för att på bästa sätt förbereda dig för kommande studie- och yrkesliv.

SYV på Västerviks Gymnasium

Studie- och yrkesvägledare på Västerviks Gymnasium Maria, Susanne, Hans och Britt.

På Västerviks Gymnasium arbetar följande studie- och yrkesvägledare:

Sidan senast granskad den 11 september 2017
Innehållsansvarig: Jenny Gustavsson