Lekplats i Ankarsrum invigd efter renovering

2017-07-20

Ny gungställning. En gunga även för de allra minsta. Ny fjädergunga. Massor av ny sand. Och inte minst krokodilen Allan. Dessutom ett ordentligt staket så att småbarn inte kan smita ut till gatan.

Arbetet med att renovera lekplatsen på Måns Spånbergs väg i Ankarsrum har gett resultat. På torsdagen var det dags för invigning med saft och bullar. Samt badbollar till barnen. Ett 40-tal barn och vuxna kom till invigningen. Solen sken och barnen lekte förtjust i sanden.