Hur kan du använda diariet?

Du är välkommen att besöka din kommun och titta på olika handlingar. Det går även bra att få informationen som brev eller e-post.

Du kan besöka kommunen och själv titta i diariet. Det går också bra att ringa eller skriva till kommunen om du vill ha mer information. Du måste tala om vilka handlingar du är intresserad av att se, för att personalen ska kunna söka efter dem. Handlingen ska sedan lämnas ut så snart som möjligt. I de flesta fall måste du inte tala om vem du är, när du begär ut en handling.

Sidan senast granskad den 15 juni 2017
Innehållsansvarig: Ann Svensson