Beslut som rör dig själv

Du har alltid rätt att ta del av beslut som rör dig själv eller som har ett innehåll som du är intresserad av. Kommunens handlingar är oftast offentliga handlingar som alla får ta del av.

Vill du ta del av en handling så kontaktar du ansvarig förvaltning för att få läsa beslutet. Du kan också få en kopia om du önskar.

Hittar du inte kontaktuppgifter till rätt person eller är osäker på vem du ska kontakta? Ring då till kommunens växel på telefonnummer 0490-25 40 00.

Information om hur du gör för att överklaga ett beslut hittar du på sidan Överklaga beslut.

Sidan senast granskad den 15 juni 2017
Innehållsansvarig: Ann Svensson